Onze Werkwijze

Vakmanschap en duurzaamheid

Stap binnen bij Timmerfabriek Mekenkamp, waar we de kunst van het vakmanschap combineren met een sterke toewijding aan duurzaamheid. Als gespecialiseerde timmerfabriek leggen we de focus op de productie van hoogwaardige houten buiten- en binnenkozijnen, stelkozijnen, hef-schuifpuien, ramen, deuren en gevelelementen.

Bij ons geloven we in de ongeëvenaarde duurzaamheid van hout als bouwmateriaal. Het natuurlijke karakter en de hernieuwbaarheid maken het de perfecte keuze voor onze producten. We streven ernaar om niet alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, maar ook om milieubewuste keuzes te maken in elk stadium van ons productieproces.

Eindproduct: beglaasd, afgelakt en beschermd

Wat ons onderscheidt, gaat verder dan de materialen die we gebruiken. Elk product dat onze fabriek verlaat, is een meesterwerk van zorgvuldige aandacht en precisie. Onze kozijnen worden niet alleen met vakmanschap vervaardigd, maar ook met liefde en respect voor het milieu. Alle producten kunnen worden geleverd in een perfecte staat, gespoten, afgelakt en beglaasd, gereed voor naadloze montage.

Een ander aspect dat onze werkwijze uniek maakt, is onze verpakkingsmethode. We verpakken onze kozijnen met uiterste zorg, zodat ze alleen voor de eindoplevering hoeven te worden losgesneden. Deze methode waarborgt dat onze kozijnen in optimale conditie bij u aankomen, wat bijdraagt aan de tevredenheid van zowel de vakmensen als de eindgebruikers.

Bij Timmerfabriek Mekenkamp leveren we niet alleen houten producten; we leveren vakmanschap, duurzaamheid en toewijding aan kwaliteit. Wij geloven in het creëren van producten die niet alleen uw projecten verbeteren, maar ook bijdragen aan een groenere, duurzamere toekomst.

Scroll to Top